Boten

Mateijsen Watersport is dealer van Highfield aluminium boten en Honwave opblaasbare boten. Deze boten bieden we veelal aan in combinatie met een Honda buitenboordmotor en eventueel ook een trailer tegen een speciale setprijs. Heb je interesse in een boot of een set? we maken graag een offerte voor je.

Ook hebben we regelmatig occassions in onze showroom staan die natuurlijk allemaal volledig door ons zijn gecontroleerd en in topconditie zijn gebracht.


Highfield

Dare to explore

Highfield bouwt al meer dan 20 jaar Rescue boats en Heavy Duty boats onder de naam Swift, tot een lengte van 20 meter. Allemaal van aluminium en voorzien van stabiliserende luchtkussens rondom. Vele professioneel maritieme boten bewaken al jaren de kusten van Australië, Nieuw-Zeeland , Canada en Amerika. Een geruststellende gedachte bij de verwerving van je eigen Highfield tender.

2.4 – 3.4 meter
3 – 6 personen

Ultralite

Onze Ultralite tenders zijn
ruim en sterk, maar toch licht
en gemakkelijk te vervoeren.

2.6 – 4.6 meter
4 – 9 personen

Classic

De hoogwaardige afwerking en
luxe uitstraling verraadt het feit dat
deze serie tenders ontworpen is
om hard te werken.

3.0 – 4.6 meter
4 – 9 personen

Sport

Het ontwerp van deze serie is compromisloos.

5.2 – 8 meter
10 – 15 personen

Sport PL

Alleen topkwaliteit materialen zijn gebruikt zoals EVA teak, geïntegreerde brandstoftanks, diamant gestikte bekleding en zwemplateaus op onze grotere modellen.

2.6 – 4.6 meter
4 – 9 personen

Patrol

Een optionele T-Top maakt de Patrol
modellen nog praktischer. Door meer beschutting te bieden en een betere bescherming tegen de elementen, is een echt veelzijdige all-weather RIB gecreëerd.

Honwave

Pak die golf

De stijlvolle Honwave (Honda) opblaasboten zijn licht, draagbaar en gebruiksvriendelijk. Gemaakt van de hoogste kwaliteit marine-pvc zijn ze bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Ze hebben allemaal een extra brede tubediameter voor een soepele vaart en een aantrekkelijk kleurenschema. Waar je ook naartoe gaat, met je Honwave geniet je van elk avontuur.

2 – 2,5 meter
2 – 3 personen

SE3 (lattenbodem)

De SE is compact, ultralicht en perfect als bijboot of voor pleziertochtjes. Opvouwen en opbergen kan door één persoon in slechts enkele minuten worden gedaan.

2,5 – 4 meter
3 – 7 personen

AE3 (aluminium bodem)

De AE is ideaal voor vrijwel elke nautische activiteit. Robuust, klaar om te gaan en gegarandeerd soepel en veilig cruisen. Het kleinere model kan in één tas worden opgeborgen.

2,4 – 3,8 meter
3 – 5 personen

IE3 (V-Airdeck)

IE3 met zijn Airdeck V-bodem is licht, snel en comfortabel. De diepe V-romp optimaliseert de prestaties aanzienlijk en zorgt voor maximale stabiliteit.

Wij zijn op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.
(afwijkende tijden in overleg)

Mateijsen Watersport

Heraclesstraat 5 B
5048 CG Tilburg
Nederland

T +31 (0)6 20609310
M info@mateijsenwatersport.nl