Over Mateijsen Watersport…

Welkom

Ik, Seb Mateijsen, heb al van jongs af aan een enorme passie voor het sleutelen aan alle soorten motoren. Ik heb een technische opleiding genoten maar ben vooral vanwege mijn liefde voor vissen en watersporten gefacineerd geraakt door boten en in het verlengde daarvan inboard- en outboardmotoren. In 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf, Mateijsen Watersport. Als importeur van Raider Boats en Predator moest ik al snel opzoek naar een grotere locatie waardoor ik mijn bedrijf in 2006 verhuisde naar een grote oude schuur aan de Hultenseweg in Tilburg.

Inmiddels is Mateijsen Watersport voor de 2e keer verhuisd naar een meer representatieve (en vooral schone en verwarmde) hal en hebben de Raider- en Predator boten plaatsgemaakt voor Highfield RIB’s en Honwave (Honda) rubberboten. Wat niet is veranderd, is dat ik alle boten graag voorzie van een Honda buitenboordmotor. Op het water moet je op je uitrusting kunnen vertrouwen. Kwaliteit staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. De buitenboordmotoren van Honda staan bekend om hun degelijkheid, kracht en lange levensduur. Ik ben dan ook een trotse Honda Marine-dealer. En ook voor het onderhoud is je buitenboordmotor bij mij in goede handen. Mocht je liever een ander merk buitenboordmotor of je eigen buitenboordmotor willen laten monteren dan kan dat uiteraard ook.

Mateijsen Watersport is al bijna 20 jaar je vertrouwde adres voor Honda buitenboordmotoren, (zeevis-)boten, trailers, onderdelen en onderhoud.

Persoonlijke aandacht
Of je hobby- of beroepsvisser, een beginnende- of ervaren watersporter bent, dat maakt voor mij niet uit. Ik sta er om bekend dat ik de tijd neem voor mijn klanten, ongeacht de vraag of grootte van de aankoop. Bij Mateijsen Watersport moet je altijd kunnen rekenen op excellente service en kwaliteit, een eerlijk advies en persoonlijke aandacht. Dat is nu eenmaal mijn visie en aanpak. Dus kom gerust eens kijken, ik laat je graag e.e.a. zien en help je graag verder met onze gedeelde passie.

Tot ziens bij Mateijsen Watersport!

Seb Mateijsen


Wij zijn op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.
(afwijkende tijden in overleg)

Mateijsen Watersport

Heraclesstraat 5 B
5048 CG Tilburg
Nederland

T +31 (0)6 20609310
M info@mateijsenwatersport.nl