Trailers

Mateijsen Watersport levert trailers van diverse merken zoals Vanclaes, Vlemmix en Pega. Heb je interesse in trailer? We maken graag een offerte voor je.


Vanclaes

Vanclaes produceert al haar producten zelf en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk.

Vooral het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende, uiterst functionele designs maakt de Vanclaestrailers bijzonder.
Vanclaes is kwalitatief de absolute top en heeft voor iedere portemonnee een passende oplossing.


Vlemmix

Vlemmix is de grootste boottrailer producent van Nederland, en nummer twee in Duitsland. De formule die Vlemmix hanteert, is een assortiment van enkele basis modellen die ze in grote aantallen produceren. (alle modellen zijn uit te breiden met diverse opties).

Assen, banden en bodemplaten worden op grote schaal ingekocht waardoor Vlemmix een scherpe prijs kan hanteren. Vlemmix biedt standaard een jaar garantie en twee jaar op het volbad warm gegalvaniseerd chassis.


Pega

De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat je ook in extreme omstandigheden op je trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat.

Vanzelfsprekend voldoen ook de PEGA boottrailers aan alle Europese normen.


Wij zijn op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.
(afwijkende tijden in overleg)

Mateijsen Watersport

Heraclesstraat 5 B
5048 CG Tilburg
Nederland

T +31 (0)6 20609310
M info@mateijsenwatersport.nl